Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-09@11:53:13 GMT

"ناوگان کشتی‌های ارواح" ایران، کابوس تحریم‌ها

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۶۷۰۶

«واشنگتن فری بیکن» نشریه محافظه کاران آمریکا، گزارشی با عنوان «ناوگان کشتی های ارواح» ایران، به افزایش قابل توجه صادرات نفت ایران و دو برابر شدن حمل نفت و فرآورده‌های نفتی ایران پرداخت.

به گزارش ایرنا، «واشنگتن فری بیکن» نشریه محافظه کاران آمریکا، گزارشی با تیتر "ناوگان کشتی های ارواح" ایران و در حالی که عکس بزرگی از یک نفتکش متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران را منتشر کرد و به افزایش قابل توجه صادرات نفت ایران و دو برابر شدن حمل نفت و فرآورده‌های نفتی واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به صادرات ۲۲ میلیارد دلاری نفت ایران به چین از سال ۲۰۲۱ تا کنون پرداخته شده است.

اصطلاح "کشتی های ارواح" که پیش از این از سوی نشریات دیگری چون وال استریت ژورنال و رویترز نیز به کار رفته بود، واکنشی به اقدامات نفتکش‌های ایرانی برای دور زدن تحریم‌ها و حمل بار به اقصی نقاط جهان است، بدون اینکه شناسایی شوند.

هرچند آمارهای اعلامی رسانه‌ها و مراکز خارجی از میزان نفت و فرآورده‌های نفتی صادراتی کشور دقیق نیست، اما آنها در شرایطی به افزایش صادرات نفت ایران با وجود تحریم ها اعتراف می‌کنند که طبق اعلام و تصریح رییس جمهور کشورمان صادرات نفت کشور ۴۰ درصد افزایش یافته است.

به تصریح مقامات ارشد سیاسی و اقتصادی کشور، ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران به عنوان خط مقدم مبارزه علیه تحریم ها، نقش مهمی در افزایش صادرات نفت و فرآورده های نفتی کشورمان ایفا کرده است. این نقش مهم تا جایی پیش رفت که اخیرا در جلسه هیات دولت از نقش مهم شرکت ملی نفتکش در افزایش صادرات نفت تقدیر به عمل آمد و عملکرد این شرکت مورد تحسین قرار گرفت.

«خجسته مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در این خصوص از نقش به سزای شرکت ملی نفتکش در خلق حماسه افزایش صادرات نفت و میعانات گازی خبر داده و این موفقیت را در زمانی دانست که تحریم ها نه تنها کاهش یافته بلکه سختگیرانه تر هم شده است.

وزیر نفت هم با قدردانی از عملکرد این شرکت، افزایش صادرات نفت را در شرایطی مهم دانست که دشمن همواره به دنبال ایجاد خرابکاری در کشتی های شرکت ملی نفتکش ایران بوده است و ایران به جاهایی نفت صادر کرده که آمریکا فکرش را هم نمیتواند بکند.

شرکت ملی نفتکش ایران با روی کار آمدن دولت سیزدهم و در راستای سیاست‌های کشور، ضمن بسیج و بکارگیری تمام توان عملیاتی، اقدامات مهمی را در جهت تامین کشتی‌های مورد نیاز صنعت نفت انجام داد و هم صادرات را رونق بخشید و هم سوخت رسانی به پالایشگاه ها را انجام داد.

در این ارتباط «حجت الله عبدالملکی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از کشتی‌های ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران ضمن اعلام افزایش دو برابری میزان حمل نفت و ‌فرآورده‌های نفتی تصریح کرد که صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران با وجود شرکت ملی نفتکش دیگر هیچ مشکلی برای حمل نفت خام و فرآورده‌های نفتی صادراتی،‌همچنین ارسال نفت خام به پالایشگاه‌ها ندارد.

با وجود اقدامات انجام شده در تامین ناوگان و ایفای نقش ارزنده در زنجیره صادرات نفت کشور، شرکت ملی نفتکش ایران در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و همچنین بیانات اخیر ایشان مبنی بر اینکه «مسئولان در برنامه‌ریزی ‌ها مطلقاً معطل مذاکرات هسته‌ای نشوند» منتظر رفع تحریم‌ها نمانده و با تدوین اهداف و اولویت های راهبردی، برنامه‌ریزی‌های جامعی را در حوزه‌هایی مانند نوسازی ناوگان با استفاده از توان داخل و اختصاص ظرفیت‌های ملکی و غیر ملکی به صادرات نفت، انجام داده است که در این زمینه سفارش ساخت کشتی‌های نفتکش به شرکت ‎های داخلی اجرایی شده و در حال پیگیری است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نفت و فرآورده های نفتی شرکت ملی نفتکش ایران افزایش صادرات نفت کشتی های ارواح شرکت ملی نفت نفت ایران تحریم ها حمل نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۶۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۱۳ میلیون دلار دارایی دو بانک غربی در روسیه

دادگاه مسکو طی حکمی مجوز توقیف حدود ۱۲.۴ میلیون یورو (۱۳.۳۴ میلیون دلار) از دارایی‌های متعلق به شرکت تابعه بانک آمریکایی "جی‌پی مورگان" و همچنین کومرز بانک آلمان در روسیه را صادر کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دادگاه مسکو طی حکمی مجوز توقیف حدود 12.4 میلیون یورو (13.34 میلیون دلار) از دارایی‌های متعلق به شرکت تابعه بانک آمریکایی "جی‌پی مورگان" و همچنین کومرز بانک آلمان در روسیه را صادر کرد.

دادگاه مسکو در تاریخ 26 آوریل این حکم را به نفع "ترانس کاپیتال بانک" روسیه، وام دهنده‌ای که در پی حمله روسیه به اوکراین در سال 2022 تحت تحریم‌های غرب قرار گرفت، صادر کرد.

هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیهتوقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند

در سند دادگاه آمده است: این دادخواست به این دلیل صورت گرفت که در 20 آوریل 2022 تحریم‌هایی علیه شاکی این پرونده توسط خزانه داری ایالات متحده اعمال شد.

بر اساس این گزارش، بانک‌ها و سایر شرکت‌های غربی از زمان شروع جنگ اوکراین و پس از اعمال تحریم‌ها علیه روسیه، مدت‌هاست که نگران سرمایه‌گذاری و دارایی خود در روسیه و اقدامات تلافی جویانه مسکو هستند.

روسیه نیز در پاسخ به تحریم‌های غرب، دارایی‌های برخی شرکت‌های غربی را توقیف کرده و مدیریت جدیدی را در شرکت‌های تابعه آن ها انتصاب کرده و شرکت‌های در حال خروج را مجبور به فروش تجارت خود با تخفیف‌های هنگفت کرده است.

حدود 1000 شرکت غربی از این کشور خارج شده اند. اما بر اساس تجزیه و تحلیل دانشکده مدیریت ییل، صدها شرکت هنوز در حال فعالیت هستند یا تجارت خود را در آنجا بدون واگذاری متوقف کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دعوای شرکت‌های بیمه‌ونفت آمریکا برسرمحموله توقیفی توسط ایران
  • اسنادی از شرایط بغرنج اقتصاد ایران در سال منتهی به انقلاب ۵۷
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • چرا باید محصولات اسرائیلی را تحریم کنیم؟/حامی قاتلان نباشیم+ فیلم
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • توقیف ۱۳ میلیون دلار دارایی دو بانک غربی در روسیه
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی