Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلمان ضربی روز سه شنبه با اعلام این خبر به رسانه ها اظهار داشت: براساس برنامه ریزی های انجام شده و پس از توافق نهایی ، کشتی اول بر اساس تفاهم انجام شده در بازه‌ زمانی ۳۰ ماهه آماده تحویل خواهد شد که البته ما امیدواریم این بازه زمانی به ۲۴ ماه کاهش یابد و رکورد ۲۶ ماهه ساخت کشتی نفتکش در ایزوایکو شکسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: پس از ساخت نخستین فروند نفتکش افرامکس در بازه زمانی تعریف شده، هر شش ماه یک کشتی را خواهیم ساخت و در مراحل مختلف ساخت هر فروند نفتکش، یک‌هزار و ۵۰۰ نفر نیروی کار به صورت مستقیم مورد نیاز است که می‌تواند ظرفیت قابل توجهی برای توسعه اشتغال در منطقه باشد.

ضربی ضمن تشکر از نگاه حمایتی مسوولان شرکت ملی نفتکش ، گفت: رسالت اصلی ایزوایکو کمک به منطقه از طریق ایجاد اشتغال است و تنها نیاز مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران کار است، به ما کار بدهند، نظارت کرده و مطالبه کنند، آبروی خود را می‌گذاریم که به موقع تعهدهای خود را اجرا کنیم.

مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران گفت: صنعت کشتی سازی به عنوان یکی از صنایع قدیمی هرمزگان این قابلیت را دارد که به راحتی فرصت اشتغال ۱۰هـزار نفر را ایجاد کند.

وی بیان داشت: تلاش می‌کنیم با جذب پروژه هایی که به خارج از کشور مراجعه می‌کنند، ظرفیتی را برای اشتغال منطقه که از نیاز های اصلی استان است، ایجاد کنیم.

مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) یک منطقه صنعتی اقتصادی معتبر و شناخته شده با وسعت ۱۱۰۰ هکتار در ۳۷ کیلومتری غرب بندرعباس است  که مجموعه های صنعتی و مدرن به ویژه مرتبط با کشتی سازی و صنایع وابسته به آن را در خود جای داده است و به عنوان بزرگترین مجتمع صنایع دریایی و فراساحلی کشور توان بالایی در ساخت و تعمیر انواع شناور ، سازه های دریایی و سکوهای نفت و گاز دارد و پروژه های بزرگ و ارزشمندی را طی سال‌های گذشته به انجام رسانده است.

افرا مکس گونه‌ای از کشتی‌های نفت کش با ظرفیت بین ۸۰/۰۰۰ تا ۱۱۹/۰۰۰ تن و پهنای ۳۲٫۳۱ متر است. به طور کل کشتی نفت‌کش شناور ویژه‌ای است که برای حمل مقادیر بالای نفت طراحی شده‌است.

واژهٔ افرا مکس به زبان انگلیسی مخفف شدهٔ عبارت (به انگلیسی: Average Freight Rate Assessment tanker rate system) است. این کشتی‌ها به سبب اندازه متوسط و مناسبشان در بیشتر جاهای دنیا به عنوان نفت کش استفاده می‌شوند، زیرا اندازهٔ مناسب آنها امکان جا به جایی و وارد شدن این کشتی‌ها از آب راه‌های تنگ و همچنین پهلو گیری آنها در بنادر کوچک را فراهم می‌سازد.

افرا مکس‌ها برای جابه جایی نفت در فواصل کوتاه و متوسط استفاده می‌شوند و این کشتی‌ها بیشتر در حوضه‌های دریای سیاه، دریای شمال، دریای کارائیب، دریای شمال و شرق چین و مدیترانه مورد استفاده قرار می‌گیرند. 

برچسب‌ها شرکت ملی نفتکش ایران هرمزگان منطقه ویژه اقتصادی کشتی سازی خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی نفتکش ایران هرمزگان شرکت ملی نفتکش ایران هرمزگان کشتی سازی و صنایع کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۸۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمود شهریاری مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: ما با رسیدن به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز توانستیم قطعات مورد نیاز صنایع مختلف را طراحی و تولید کنیم که قیمت آن کاملاً مقرون به صرفه است و با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی عرضه می‌شوند.

وی به مزیت این محصول تولید شده اشاره کرد و گفت: این محصولات در برابر آتش و گرمای زیاد نمی‌سوزند و تجزیه نمی‌شوند.

شهریاری افزود: دستگاه‌های خطوط شیشه، کاشی و سرامیک که به صورت اتومات هستند تکنولوژی بسیار بالایی دارند و با سرعت و دمای بالایی کار می‌کنند که این محصول با این ویژگی می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

این پژوهشگر با بیان اینکه این دانش فنی برای صنایع مختلفی کاربرد دارد، گفت: علاوه بر صنایع شیشه و کاشی در حال گسترش این دانش فنی برای صنایعی با دمای بالا، به عنوان قطعات و ملزومات مربوط به کوره‌های عملیات حرارتی، چیدمان کوره‌ها، هیترها، بوته‌ها و به طور کلی تمام قطعاتی که کاربرد دما بالا دارند، هستیم.

گفتنی است، قطعات مختلف مورد استفاده در صنعت شیشه و کاشی با این دانش فنی بومی‌سازی شده است.

کد خبر 6098231

دیگر خبرها

  • گاز نیم بها تا۵سال برای صنایع متقاضی ذخیره‌سازی روزمینی گاز
  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • حماس: مقاومت تسلیم فشارها در مذاکرات نمی‌شود
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی