Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی نفتکش، حسین شیوا‌ به همراه مدیران ارشد این شرکت، در سومین هفته کاری خود بعد از انتصاب به عنوان مدیرعامل، با عزیمت به منطقه عملیاتی عسلویه و بازدید از کشتی‎‌های این منطقه، پای صحبت‎های دریانوردان این شرکت نشست.

در این نشست‎‌‌ چند ساعته که با حضور همه پرسنل ناوگان نفتکش برگزار شد، دریانوردان ناوگان مشکلات و مسائل جاری خود را به صورت بی‌‎واسطه با مدیرعامل شرکت در میان گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از طرح مشکلات از سوی دریانوردان، مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران به مدیریت‌‎های مختلف این شرکت دستور داد تا راهکارهای عملی برای حل این مشکلات را جهت طرح در کمیته ویژه‎ای که بدین منظور تشکیل خواهد شد، ارائه دهند.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران با بیان اینکه ارتقای وضعیت نیروی انسانی شرکت، یکی از مهمترین اولویت‎‌هااست، بیان کرد: از همان ابتدای حضور در شرکت ملی نفتکش ایران، بنا را بر این گذاشتم که به صورت متناوب و در دوره‎‌های زمانی مختلف، با حضور در میان دریانوردان ناوگان به صورت مستقیم و بی‎‌واسطه با آنان به گفت‌‎وگو بنشینم.

وی افزود: این روند و دیدار با دریانوردان ناوگان، به صورت منظم ادامه خواهد یافت، تدابیر ویژه‌ای برای حل مشکلات دریانوردان شرکت ملی نفتکش داریم.

شیوا، حفظ و ارتقای کرامت انسانی پرسنل را خط قرمز خود عنوان کرد و گفت: کرامت انسانی پرسنل و دریانوردان ابعاد مختلفی دارد، از بهبود تعامل مدیریت با دریانوردان گرفته تا نحوه برخورد و رفتار پرسنل ستادی با این افراد و همچنین بهبود رفاهیات و تسهیلات مختلف، همگی در زمره اولویت‌‎های ارتقای کرامت انسانی پرسنل و دریانوردان محسوب می‎‌شود.

عضو هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران‌ با بیان اینکه برندینگ و تعالی سازمان باید در زمره اهداف و اولویت‌‎های همه پرسنل شرکت باشد، ادامه داد: برند ان آی تی سی به عنوان یکی از بزرگ‎ترین شرکت‌‎های کشتیرانی نفتی دنیا، باید احیا شده و هیچ گونه خدشه‌‎ای بر این برند قابل تحمل نیست.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران، توجه به خودباوری را گام مهمی در این مسیر دانست و افزود: تیم مدیریتی جدید وظیفه دارد که انگیزه پرسنل و دریانوردان را برای احیای برندینگ شرکت ملی نفتکش ایران بالا ببرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: برند نفتکش تدابیر ویژه نیروی انسانی حسین شیوا مدیرعامل شرکت ملی نفتکش شرکت ملی نفتکش ایران مدیرعامل شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۸۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروسی خواستار تدابیر ملموس ایران برای رفع نگرانی‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از آژانس فرانس پرس، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) روز سه شنبه پس از بازگشت از ایران در فرودگاه وین به خبرنگاران گفت: همکاری با ایران کاملاً رضایت بخش نیست.

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی بدون اشاره به خروج آمریکا از توافق برجام در سال ۲۰۱۸ و انفعال آشکار تروئیکای اروپایی در قبال تعهدات مصرح خود در این توافق تنها از ایران خواست تا برای رفع نگرانی‌ های ادعایی در مورد برنامه هسته‌ای‌، تهران تدابیر «ملموسی» را اتخاذ کند.

«رافائل گروسی» در این خصوص گفت: ما باید ادامه دهیم… وضعیت فعلی برای من کاملاً رضایت بخش نیست. ما تقریباً در یک بن بست قرار داریم... و این باید تغییر کند.

این در حالیست که وی بعدازظهر امروز (سه شنبه) در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان گفته بود: در سال‌های گذشته با چالش‌های جدی در حوزه‌های سلامت، انرژی و موارد دیگری مواجه شدیم.

وی با بیان اینکه انرژی هسته‌ای می‌تواند به بسیاری از چالش‌های حال حاضر پاسخ دهد، گفت: سیل‌ها و افزایش دمای هوا می‌تواند بر همه چیز اثر منفی بگذارد. چند ماه پیش در اجلاس COP تاکید شد که باید مصرف کربن به صفر برسد. بیماری‌هایی مانند سرطان یکی از جدی ترین چالش‌های جهان است و سالانه با بیش از ۴ میلیون کیس سرطان مواجه هستیم.

گروسی افزود: به علت چالش‌های سیاسی، از همکاری دانشمندان هسته‌ای ایران و جهان محروم شده‌ایم.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت ملی نفت: ۷۰۰ حلقه چاه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفته است
  • واکنش مدیرعامل شرکت ملی نفت به کنار گذاشته شدن ایران از میدان آرش
  • جزئیاتی از ۳ رزمایش نیرو‌های ترکیه در ماه جاری
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • ترکیه 3 رزمایش بزرگ نظامی برگزار می کند
  • رسیدگی ویژه راهداری به تخلفات صدور صورت وضعیت صوری
  • گروسی خواستار تدابیر ملموس ایران برای رفع نگرانی‌ها
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • گروسی خواستار تدابیر «ملموس» ایران برای رفع نگرانی‌ها شد!
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند